Av. Blondel 11, 2n. - 25002 Lleida     Telèfon i Fax 973 269 307
 

 

Inici

Breu història

Perquè és necessària la FAMPAEC

Què farà la FAMPAEC

Publicacions de la FAMPAEC

Estatuts de la FAMPAEC

Junta de la FAMPAEC

Enllaços d'interès

Què farà la Federació de Pares de l'Escola Cristiana de Lleida

Cal no oblidar la pressió en què es viu avui el món educatiu, els pares no podem fugir-ne, estem obligats a participar-hi, i les AMPAs i la seva Federació són les eines que tenim. Hi ha una sèrie de punts bàsics en què hem de concentrar-nos:

- Hem de defensar el dret dels pares a escollir la millor escola per als seus fills, que per a nosaltres és l'Escola Cristiana per la qualitat de l'ensenyament, per l'esforç dels docents, i pels valors humans i d'estima al treball que s'ensenyen.

- Hem de conèixer la implicació en els nostres fills dels temes més actuals del món educatiu, com ara la immigració, la sexualitat, internet i les tecnologies de la comunicació, la televisió, la relació pares-fills, etc. La Federació està en contacte permanent amb la Confederació i el Secretariat de l'Escola Cristiana de Barcelona, que estan treballant constantment sobre aquests temes des de la perspectiva de les nostres Escoles.

- Fomentar la participació dels pares de totes les Escoles en el Programa FEAC (Família-Escola), que és una magnífica Escola de Pares organitzada des del Secretariat de l'Escola Cristiana per a tot Catalunya.


La FAMPAEC forma part, com a vocal, del Consell Escolar Municipal, de les Comissions de Matriculació de Primaria i Secundària, a més d'estar integrada a la Confederació Cristiana d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya.

Des d'ara sentireu a parlar sovint de la FAMPAEC, la Nostra Federació. Des d'ara, tots els Centres Cristians de Lleida estarem més units. Per a qualsevol tema, podeu adreçar-vos a l'AMPA del vostre Centre, o bé al local de la FAMPAEC, Av. Blondel 11, 2n de Lleida.

Publiquem un butlletí periòdic (trimestral, si podem) perquè tots els pares estiguin el més informats possibles.

I també volem fer una Diada Anual de l'Escola Cristiana de Lleida, un dia festiu, informatiu i reivindicatiu del nostre model d'Escola i del nostre dret a escollir-la.

 

LES NOSTRES ESCOLES
Per a més informació:  fampaec@hotmail.com